Drugi Sajam zdravlja i zdravog načina života u Bijeljini

U Etno selu Stanišići se, 5. i 6. septembra, održava Drugi Sajam zdravlja i zdravog načina života u Republici Srpskoj.

Zdravlje 28.07.2018 | 13:16
Drugi Sajam zdravlja i zdravog načina života u Bijeljini
Organizator Sajma je Udruženje građana Klub za promociju zdravlja "Minerva" iz Bijeljine, a pokrovitelji su Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske i Fond zdravstva Republike Srpske. Medijski pokrovitelj je RTVBN.

Sajam zdravlja i zdravog načina života u RS će okupiti na jednom mjestu sve one koji svojom uslugom, proizvodom ili znanjem mogu doprinijeti zdravijem i kvalitetnijem životu građana, a građani i predstavnici kompanija koje će učestvovati na Sajmu će moći da se upoznaju sa zdravstvenom ponudom Republike Srpske i regiona.

Cilj Sajma zdravlja je edukacija, zdravstveno prosvećivanje, razvijanje zdravih životnih navika, te poboljšanje i unapređenje zdravlja stanovništva. Poboljšanjem svih ovih elemenata, se poboljšavaju i rezultati u području privrede, kulture i ukupnog društvenog života. Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, wellness i banjski centri, sportska udruženja, etno sela, svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom.

Svi zainteresovani za učesće na Sajmu zdravlja i zdravog načina života dodatne informacije mogu dobiti na brojeve telefona:
- 065 537 886
- 065 515 688 Ili putem e-mail adrese: djukic.seka@gmail.com kao i na sajtu: https://www.sajamzdravljabijeljina.com


Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Doktor

30.07.2018 08:12

Sajam zdravlja u gradu gdje je medicina ispod svake norme i standarda. Smijesno.

ODGOVORITE