Ово су најбоље бесплатне апликације за сређивање фотографија

Доба дигиталних апарата праћено је сређивањем фотографија на рачунарима. Међутим, све што сте радили на великом екрану, данас можете да обавите и уз помоћ апликација на паметном телефону.

Информационе технологије 26.07.2018 | 08:30
Ово су најбоље бесплатне апликације за сређивање фотографија
Сајт Дигитал трендс пише о неколико најбољих апликација за сређивање фотографија, које се могу наћи на Гоогле Плаy Сторе-у, али и на Аппле иОС Апп Сторе-у. У наставку вам откривамо оне које су бесплатне, а помоћи ће вам да ваши профили на друштвеним мрежама изгледају савршено. 

Пхотосхоп Еxпресс 

Адобе Пхотосхоп објавио је верзију Еxпресс-а, која, иако није тако снажна као компјутерски програм, и даље омогуц́ава да сечете фотографије, прилагодите експозиције и извршавате разне задатке. 

Можете да креирате сопствене, унапред подешене поставке, што може да вам уштеди време приликом дотеривања фотки на телефону или таблету. 

Снапсеед 

Снапсеед је професионална апликација за уређивање фотографија коју је дизајнирао Гоогле. Има велики број опција за дорађивање и даје вам контролу над сликама, укључивањем мноштва алата који могу да промене изглед фотографије, замуц́ење, температуру и друге особине, укључујуц́и и зрнасте покриваче, ефекте филма или његов јединствени Ретролуx филтер. 

Можете да убаците ефекте слично Лаyерс-у у Пхотосхоп-у, што омогућава потпуно нов резултат сваки пут када уређујете фотографију.

ВСЦО 

Ова апликација дизајнирана је са идејом да ваше фотографије са паметног телефона изгледају као филм. Поред укључених филтера, ВСЦО вам нуди куповину пакета, од којих сваки има посебну естетику за одређене типове слика. 

ВСЦО такође има своју Интернет заједницу која укључује професионалне и аматерске уметнике и фотографе, који деле своје фотографије једни са другима. Уз професионалне алате и напредне контроле камере, ВСЦО је одлична апликација за новинаре и професионалце. 

Ленс Дистортионс 

Познат по импресивним плугинима и апликацијама за десктоп уређаје, Ленс Дистортионс направио је и мобилну апликацију за прерађивање фотографија на Андроиду и иОСу. Било да је филтер у боји, или ефекат преклапања, попут цурења светлости или бљеска, Ленс Дистортион има мноштво реалних ефеката које можете да додате вашим сликама. 

Апликација је бесплатна за преузимање на Андроид и иОС уређајима и укључује пет бесплатних филтера. Ако желите приступ свим филтерима, имате могућност претплате у износу од једног долара месечно.

Б 92
фото:интернет

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар