„Ту челос“ на Калемегдану

Музички двојац „Ту челос“, Стјепан и Лука, у склопу турнеје "Сцоре", поново долазе у Београд. Овога пута ће приредити концертни спектакл на отвореном, на Калемегдану 8. септембра.

Забава 25.07.2018 | 08:02
„Ту челос“ на Калемегдану
„Радујемо се поновном доласку у Београд. Много волимо Београд, па и ову турнеју смо започели у Београду са феноменалним концертом у Арени. Публика је фантастична, реагује од прве песме. Концерт на отвореном је посебан доживљај, али и већи изазов. Калемегдан је прелеп, дођите у што већем броју да уживамо заједно!“, поручује Лука Шулић.

Завршавамо нови албум, враћамо се коренима, обрадама поп и рок хитова. Прву песму смо већ екранизовали Еyе оф тхе Тигер, надамо се да вам се допада. Ми и свирамо само оно што се нама допада. За Београд смо већ спремили репертоар. Кренућемо мирно, са филмском музиком и онда енергични део. Биће лудо обећавамо!“, уз осмех додаје Стјепан Хаусер.

Подсећамо, све је почело пре неколико година када су момци одсвирали тај фамозни Смоотх Цриминал Мајкла Џексона и снимили спот, а након што су на каналу на Јутјубу брзином светлости избројали пет милиона прегледа, исте године потписали су уговор са „Сони мастерворкс“, а затим ушли у студио и објавили свој први албум.

Иза њих су успешне године које су их обликовале у невероватне музичаре, светске путнике, звезде које својим челима спајају свет и одушевљавају где год да се појаве.

Концерти су месецима унапред распродати у целом свету, а њихова каријера и даље континуирно расте. Талентовани момци живе свој сан, али и даље су то скромни момци који се увек враћају у свој крај, свој дом, што је за њих оаза мира.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар