ЕП: Форма није на жељеном нивоу!

Морамо да поправимо одбрану! Селектор репрезентације Србије рекао је да је најбитније да је уписана нова победа и да се његова селекција сада окреће припремама за четвртину финала.

Остали спортови 19.07.2018 | 08:45
ЕП: Форма није на жељеном нивоу!
'Делфини' су славили у другом колу Европског првенства у Барселони против Русије 11:9, обезбедивши директан пласман међу осам најбољих репрезентација рунду пре краја групне фазе.

"Било је контри са обе стране и то мора да се истакне. Постигли смо доста голова на тај начин. Најбитнија је победа и сада се окрећемо даље, четвртфиналу", рекао је Савић.

Милош Ћук, који је два пута био стрелац против 'Зборнаје', истакао је да форма тима и даље није на жељеном нивоу.

"Тешка утакмица и види се да форма још није на жељеном нивоу. Руси су снажна екипа и мучили смо се више од две четвртине. Било је доста контри а почетком треће смо направили разлику и привели на прави начин утакмицу крају. Нисмо најбоље деловали, Стиже поправни са Словачком и мислимо на четвртфинале", а на његову изјаву надовезао се Душан Мандић, такође стрелац два поготка:

"Важна победа, али нисам задовољан одбраном. Битан је тријумф. Напад је ишао, али одбрана... Морамо да је поправимо".

На свом дебитанском наступу на великим такмичењима на семафор се уписао и млађани Немања Вицо.

"Баш физички тешка утакмица. Победа много значи, посебно јер нам обезбедјује мирну припрему за четвртфинални сусрет. Али неопходно је да у одбрани сложимо све коцкице како треба", закључио је Вицо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар