EP: Forma nije na željenom nivou!

Moramo da popravimo odbranu! Selektor reprezentacije Srbije rekao je da je najbitnije da je upisana nova pobeda i da se njegova selekcija sada okreće pripremama za četvrtinu finala.

Ostali sportovi 19.07.2018 | 08:45
EP: Forma nije na željenom nivou!
'Delfini' su slavili u drugom kolu Evropskog prvenstva u Barseloni protiv Rusije 11:9, obezbedivši direktan plasman među osam najboljih reprezentacija rundu pre kraja grupne faze.

"Bilo je kontri sa obe strane i to mora da se istakne. Postigli smo dosta golova na taj način. Najbitnija je pobeda i sada se okrećemo dalje, četvrtfinalu", rekao je Savić.

Miloš Ćuk, koji je dva puta bio strelac protiv 'Zbornaje', istakao je da forma tima i dalje nije na željenom nivou.

"Teška utakmica i vidi se da forma još nije na željenom nivou. Rusi su snažna ekipa i mučili smo se više od dve četvrtine. Bilo je dosta kontri a početkom treće smo napravili razliku i priveli na pravi način utakmicu kraju. Nismo najbolje delovali, Stiže popravni sa Slovačkom i mislimo na četvrtfinale", a na njegovu izjavu nadovezao se Dušan Mandić, takođe strelac dva pogotka:

"Važna pobeda, ali nisam zadovoljan odbranom. Bitan je trijumf. Napad je išao, ali odbrana... Moramo da je popravimo".

Na svom debitanskom nastupu na velikim takmičenjima na semafor se upisao i mlađani Nemanja Vico.

"Baš fizički teška utakmica. Pobeda mnogo znači, posebno jer nam obezbedjuje mirnu pripremu za četvrtfinalni susret. Ali neophodno je da u odbrani složimo sve kockice kako treba", zaključio je Vico.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar