Јунајтед заинтересован за Перишића!

Манчестер јунајтед је задовољан добрим играма хрватског фудбалера Ивана Перишића на Мундијалу у Русији и спрема се да га доведе у летњем прелазном року.

Фудбал 15.07.2018 | 19:45
Јунајтед заинтересован за Перишића!
Перишић тренутно наступа за милански Интер, али његов дугогодишњи велики обожаватељ Жозе Мурињо је спреман да издвоји позамашну суму новца како би Хрвата довео на "Олд Трафорд".

Иван је у полуфиналном мечу Светског првенства против Енглеске био херој своје репрезентације, јер је у победи од 2:1 (после продужетка) учествовао са голом и асистенцијом.

Како преносе британски медији, Перишићеви агенти Пини Захави и Фали Рамадани би требало да се састану са челницима Јунајтеда и договоре финесе око овог трансфера.

"Перишић је тип играча који се разликује од осталих. Крилни фудбалери су углавном брзи и креативни, али он је такође и јак, веома чврст, а и фантастичан је у скоку", похвалио је Мурињо хрватског репрезентативца после меча са Енглеском.

"Црвени ђаволи" су били јако близу Перишићевог потписа прошлог лета, за цифру од око 40 милиона фунти, али је Интеров финансијски захтев скочио у последњем тренутку па се Иванов прелазак у Премијер лигу изјаловио.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар