Junajted zainteresovan za Perišića!

Mančester junajted je zadovoljan dobrim igrama hrvatskog fudbalera Ivana Perišića na Mundijalu u Rusiji i sprema se da ga dovede u letnjem prelaznom roku.

Fudbal 15.07.2018 | 19:45
Junajted zainteresovan za Perišića!
Perišić trenutno nastupa za milanski Inter, ali njegov dugogodišnji veliki obožavatelj Žoze Murinjo je spreman da izdvoji pozamašnu sumu novca kako bi Hrvata doveo na "Old Traford".

Ivan je u polufinalnom meču Svetskog prvenstva protiv Engleske bio heroj svoje reprezentacije, jer je u pobedi od 2:1 (posle produžetka) učestvovao sa golom i asistencijom.

Kako prenose britanski mediji, Perišićevi agenti Pini Zahavi i Fali Ramadani bi trebalo da se sastanu sa čelnicima Junajteda i dogovore finese oko ovog transfera.

"Perišić je tip igrača koji se razlikuje od ostalih. Krilni fudbaleri su uglavnom brzi i kreativni, ali on je takođe i jak, veoma čvrst, a i fantastičan je u skoku", pohvalio je Murinjo hrvatskog reprezentativca posle meča sa Engleskom.

"Crveni đavoli" su bili jako blizu Perišićevog potpisa prošlog leta, za cifru od oko 40 miliona funti, ali je Interov finansijski zahtev skočio u poslednjem trenutku pa se Ivanov prelazak u Premijer ligu izjalovio.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar