Врсаљко: Потцијенили су нас, сад могу на сунчање!

Десни бек Хрватске Шиме Врсаљко оценио је да су Енглези потценили његов тим.  Врсаљко "убија" Енглезе: Па-па, Енглезићи! Бек хрватске фудбалске репрезентације Шиме Врсаљко објавио видео у којем жестоко зеза и прозива Енглезе.

Фудбал 12.07.2018 | 17:15
Врсаљко: Потцијенили су нас, сад могу на сунчање!
Хрватска је синоћ у полуфиналу савладала Енглеску 2:1 и у недељу ће се борити за титулу против Француске.

"Кад потцениш некога, то ти се најчешће врати, а то се догодило и данас. Нисмо се обазирали на то што Енглези пишу и најављују. Увек кажем: Изадји на терен, па онда причај. Ми смо у финалу, а они могу на сунчање ако желе", рекао је Врсаљко.

Иван Перишић рекао је да је о овоме сањао пре 20 година.

"Била је тешка утакмица, али смо успели. Пласман у финале много значи за малу земљу као што је Хрватска", рекао је Перишић, преноси Хина.

Енглеска је на стадиону Лужњики повела голом Кирана Трипијеа у петом минуту из слободног ударца, изједначио је управо Иван Перишић у 68, док је победу Хрватској донео Марио Манџукић у 109. минуту.

"Поново смо слабије ушли у утакмицу, али још једном смо показали карактер, што пре нисмо имали. Изједначили смо можда у кључном тренутку, када смо доминирали и нападали", казао је Перишић који је потом асистирао Манџукићу за други гол на утакмици.

"Спустио сам Манџукићу лопту, који се сјајно снашао и погодио. Медјутим, није важно ко је погодио већ да смо ушли у финале".

Хрватску у финалу очекује Француска која је ту селекцију пре 20 година победила у полуфиналу.

"Пре 20 година сам у Омишу пратио утакмице у хрватском дресу и сањао да играм за репрезентацију и постижем гол који нас води у финале", рекао је Перишић.

Перишић је, на крају, рекао да очекује сјајно финале.

"Француска је у групи играла колико јој је требало, а како је турнир одмицао они су се дизали у форми. Праву снагу су показали у последњим утакмицама. Биће то сјајна утакмица", рекао је Перишић.



Финале је у недељу од 17.00 часова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар