Видео - Каква реклама: "Предвидјели" Нејмарову глуму!

Ланац брзе хране објавио духовиту рекламу као да је знао да ће Нејмар да уради оно обртање у мечу против Србије.

Фудбал 06.07.2018 | 19:15
Видео - Каква реклама: "Предвидјели" Нејмарову глуму!
Бразилски фудбалер Нејмар, и даље најскупље плаћени играч свих времена, провео је укупно 14 МИНУТА лежећи на трави разних терена стадиона на којима је његова репрезентација играла од почетка Светског првенства у Русији.

Истина је да су Нејмара највише тукли Швајцарци (немилосрдно), мада ни у осталим утакмицама није био поштеђен, поготово у осмини финала против Мексика. Истина је и да је он падао као да су га погодили снајпером, што је изазвало гомилу реаговања на друштвеним мрежама. 

Највише смеха и подсмеха изазвало је оно његове обртање у мечу против Србије када га је потплео Адем Љајић. Нејмар се обртао и обртао и обртао...

Иако су поједини медији у свету објавили да је управо ово глуматање Нејмара инспирисало ланац брзе хране КФЦ да објави духовиту рекламу, то не одговара истини, јер је реклама направљане пре Мундијала, а објављена 15. јуна, дакле 12 дана пре утакмице Бразил - Србија.

Али, реклама јесте духовита и што је фасцинантно као да су њени творци предвидели да ће се неки фудбалер баш овако "ролати" по трави. 

Погледајте и насмејте се...



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар