Не посјећујете довољно често тоалет? То није добро!

Педесеттрогодишњем Аустралијанцу констипација умало није "дошла главе", јер је због затвора изгубио осећај у ногама.

Здравље 27.06.2018 | 11:09
Не посјећујете довољно често тоалет? То није добро!
Овог средовечног мушкарца неколико дана је болео стомак, био надувен, а осећао је и мучнину. Међутим, све док није изгубио осећај у нози није му падало на памет да посети лекара.

После неколико дана затвора, нога је почела да му трне и била је хладна на додир. Тада је одлучио да оде код лекара, преноси "Инди100".

Пошто у медицинском картону није било назнака да је злоупотребљавао наркотике, а што су показала и детаљна истраживања, додатне претраге навеле су лекаре да схвате да пацијент мора да обави велику нужду.

Међутим, пошто је имао затвор неколико дана, лекари су заказали хитну операцију. Због констипације црева су се проширила те су на тај начин створила притисак на артерије, због чега је овај мушкарац трпео несносне болове. Лекраи кажу да су му ноге толико утрнуле да није могао да хода.

Тим стручњака је током опеарације уклонио чак два литра фекалија. Биле су потребне готово две седмице да овај човек поново стане на своје ноге.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Саша

29.06.2018 09:02

Природни сок од зове је најбоље рјешење за наведени проблем.Провјерено на личном примјеру-неке године тродневни затвор који није био нимало пријатан.

ОДГОВОРИТЕ