Новорођенче бачено у коприве

Новорођенче које је у четвртак пронађено остављено међу копривама поред планинског пута ка селу Оруглица, на територији општине Лебане, приминуло је јутрос у лесковачкој Општој болници

Србија 22.06.2018 | 13:51
Новорођенче бачено у коприве
Полиција је пронашла тридесетдвогодишњу жену М.С. за коју сумња да је оставила девојчицу одмах по рођењу, али она негира да се породила иако је то, како незванично сазнајемо, утврђено медицинским прегледом.

Она се налази на Одељењу гинекологије у Лесковцу и под полицијским је надзором. Беба је, према речима лекара, у лесковачку болницу стигла у веома тешком стању. Током ноћи је показивала знаке опоравка, али је јутрос дошло до компликација које није успела да преживи.

- Наше особље на Одељењу неонатологије је дало све од себе и први јутарњи извештај је говорио да је најгоре прошло. Међутим, нешто после седам часова сам обавештен да је девојчица, нажалост, преминула - казао је др Небојша Димитријевић, директор Опште болнице у Лесковцу.

Он је потврдио да се на Одељењу гинекологије налази жена за коју се сумња да је мајка девојчице и истакао да су лекари обавили свој део посла, а да је све остало на истражним органима и полицији.

(Новости)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дрина

22.06.2018 16:31

Неки људи би дали све да имају своје дијете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узас

22.06.2018 17:13

Бијела куга ,борба против стерилитета,оваке мајке хитно на робију од 20год и присилан рад у каменолому .