Ипак је ријешио да игра још мало!

Саша Илић не иде у пензију овог лета! Саша Илић продужио уговор - играће још мало! Капитен Партизана, легендарни Саша Илић продужио уговор са црно-белима на још годину дана. Он има 40 година и пет месеци!

Фудбал 14.05.2018 | 19:15
Ипак је ријешио да игра још мало!
Још једном су га Гробари замолили и још једном је пристао - Саша Илић (40) ће ипак да игра још мало! Легендарни капитен Партизана одлучио је да на још годину дана продужи уговор са црно-белима. То је епилог састанка који је одржан јутрос у Хумској, а на коме је Илић рекао челницима клуба какви су му планови у ближој будућности. Многи су очекивали да ће се Сале одлучити за неку одговорну функцију у клубу, међутим, он је одлучио да испуни жељу навијачима. 

Ова информација потврђена је МОЗЗАРТ Спорту из извора блиских клубу, а први ју је објавио Телеграф.рс. 

Рекордер по броју наступа за Партизан неколико пута се у последњих дана састајао са руководећим људима у клубу. Предочено му је да се у сваком смислу рачуна на њега, требало је само да одлучи да ли је за посао у спортском или неком другом сектору, но он је на крају одлучио да пензију одложи за још годину дана...

"Истина је, јутрос смо утаначили детаље наставка сарадње. Наша жеља је била да Илић продужи уговор, јер сматрамо да фудбалским квалитетима, али и људским, пре свега, може да буде од користи за екипу. Саша је то прихвати, јер се и сам најбоље осећа на терену, а видели сте недавно шта све може да пружи", кратко је изјавио Милош Вазура за МОЗЗАРТ.  

Саша Илић је на блистав начин привео ову сезону крају, иако је Гробари баш и неће по добром памтити. Против Напретка, у безнадежној ситуацији код 0:2 поделио је две асистенције за спас, а у реванш мечу полуфинала купа против Чукаричког у надокнади је постигао гол који је црно-беле одвео у финале. 

Сад још да донесе трофеј у Хумску и може у... Не, не, сачекаће пензија још мало. 

"Ма... не знам, једно причам а друго радим. Као ломим се... Желим да будем у Партизану, то заслужујем", рекао је Саша Илић новинарима после реванш меча полуфинала Купа Србије против Чукаричког, у којем је својим глом омогућио Партизану ново финале националног такмичења.

Није прошло много, тек неколико дана од тада, а Саша Илић и Партизан су се договорили - наставиће да игра и у 41. години!



Рекордер по броју утакмица за Партизан неколико година уназад је говорио да му је "ово последња сезона", али је увек "преломио" да настави да игра.

Колико је са једне стране добро по Партизан што ће Илић наставити да игра и буде први првом тиму, јер је познато колики утицај има на саиграче, толико и није добро да игра црно-белих много зависи од играча који је премашио 40. годину.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: МН Пресс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Биги

14.05.2018 17:21

Тоооо Сссааалеее саампиооонууу...

ОДГОВОРИТЕ