Џикић о Човићу: Свако има право на своје мишљење!

Тренер Будућности Александар Џикић један је од јунака црногорске бајке у којој су Подгоричани освојили прву титулу у АБА лиги.

Кошарка 02.05.2018 | 08:30
Џикић о Човићу: Свако има право на своје мишљење!
Будућност је у финалу плеј-офа са 3:1 у серији била боља од Црвене звезде, која је тако прекинула низ од три године заредом.

"Њима капа доле, њих треба славити, играчки кадар, као и публику, они су били највећи адути клуба. Кренуло се а да ни највећи оптимисти нису могли предвидети да ће титула стићи у Будућност. Овде смо дошли да радимо посао најбоље што можемо, а не да се допадамо некоме или не. Наши, као и планови председника клуба, у старту су се поклопили, што је и била основа почетка наше успешне сарадње", рекао је Џикића у интервјуу за "Новости". 

Џикић каже да победе против Црвене звезде нису сатасфакција за поразе док је водио екипу Партизана. 

Те две ствари немају никакве везе једна с другом. Уосталом, у другом сам клубу, јер у Партизану нису били задовољни", рекао је Џикић, а на питање о повратку у црно-беле редове: 

"Партизан има тренера и план и програм". 

Током финалне серије АБА лиге било је доста "препуцавање" српског и црногорских клубова, као и оптужбе првог човека клуба с Малог Калемегдана Небојше Човића: 

"То је Човићево мишљење. Свако има право да каже оно што сматра да је потребно", закључио је тренер Будућноти.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар