Džikić o Čoviću: Svako ima pravo na svoje mišljenje!

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić jedan je od junaka crnogorske bajke u kojoj su Podgoričani osvojili prvu titulu u ABA ligi.

Košarka 02.05.2018 | 08:30
Džikić o Čoviću: Svako ima pravo na svoje mišljenje!
Budućnost je u finalu plej-ofa sa 3:1 u seriji bila bolja od Crvene zvezde, koja je tako prekinula niz od tri godine zaredom.

"Njima kapa dole, njih treba slaviti, igrački kadar, kao i publiku, oni su bili najveći aduti kluba. Krenulo se a da ni najveći optimisti nisu mogli predvideti da će titula stići u Budućnost. Ovde smo došli da radimo posao najbolje što možemo, a ne da se dopadamo nekome ili ne. Naši, kao i planovi predsednika kluba, u startu su se poklopili, što je i bila osnova početka naše uspešne saradnje", rekao je Džikića u intervjuu za "Novosti". 

Džikić kaže da pobede protiv Crvene zvezde nisu satasfakcija za poraze dok je vodio ekipu Partizana. 

Te dve stvari nemaju nikakve veze jedna s drugom. Uostalom, u drugom sam klubu, jer u Partizanu nisu bili zadovoljni", rekao je Džikić, a na pitanje o povratku u crno-bele redove: 

"Partizan ima trenera i plan i program". 

Tokom finalne serije ABA lige bilo je dosta "prepucavanje" srpskog i crnogorskih klubova, kao i optužbe prvog čoveka kluba s Malog Kalemegdana Nebojše Čovića: 

"To je Čovićevo mišljenje. Svako ima pravo da kaže ono što smatra da je potrebno", zaključio je trener Budućnoti.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar