Де Роси: Ливерпул је на нивоу Барсе!

Све је могуће! Фудбалери Роме Данијеле Де Роси и Алесандро Флоренци сложили су да могу да направе ново чудо као против Барселоне и надокнаде три гола минуса из Ливерпула.

Фудбал 28.04.2018 | 13:00
Де Роси: Ливерпул је на нивоу Барсе!
Ливерпул је славио на Енфилду 5:2 на крилима Мохамеда Салаха (по два гола и асистенције) и то тако што је италијански тим у финишу са два поготка ублажио пораз.

"Држаћемо се онога што смо урадили у четевртфиналу, што нам говори да је све могуће. Наша обавеза је да покушамо, пре свега због људи који воле Рому. Једина разлика је што смо против Барселоне несрећно изгубили први дуел", рекао је Де Роси. 

Искусни везиста признаје да је Рома, чак и за разлику од Ноу Кампа, на Енфилду била потпуно сломљена. 

"Тотално смо били у "црној линији". Ипак, и даље смо на три гола, Ливерпул је на истом нивоу као Барселона и можемо да остваримо оно што смо већ радили", рекао је капитен Роме. 

Његов саиграч Алесандро Флоренци такодје не губи наду за пут у Кијев и поручује да се на крају његов тим колико-толико извукао у Ливерпулу. 

"Били смо изгубљени пола сата, скоро мртви, али нас нису убили. Срцем и поносом успели смо да бар пристојно завршимо меч. Биће тешко у реваншу, али урадићемо све да надокнадимо резултат. Биће теже него против Барселоне, али пустићемо крв на дрес само да додјемо до финала", закључио је Флоренци. 

Реванш на римском Олимпику на програму је 2. маја.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар