И Валенсија гледа Лесора!

Колико Звезда може да тражи за обештећење? Звездин кошаркаш једно од могућих решења за Слепе Мишеве, пише добро обавештени локални извор Супердепорте.

Кошарка 28.04.2018 | 08:30
И Валенсија гледа Лесора!
Прво је била Барселона, а сада и Валенсија. Слепи мишеви траже појачање на позицији центра после повреде Тибора Плајса, а Лесор је једна од опција, пише добро обавештени локални извор Супердепорте. На руку Валенсији иде то што Црвена звезда неће играти Евролигу, али јој проблем прави то што би морала да плати откупну клаузулу за овог играча који је под уговором са црвено-белима.

И то прилично отежава посао Валенсији. Мада, не истиче се колико би Звезда могла да добије за овог кошаркаша.

Слепи мишеви траже појачање на центарским позицијама због повреде Плајса, али и због хроничних нелагода са раменом Бојана Дубљевића, те повреда Латавијуса Вилијамса.

Наравно, Валенсија гледа поред Лесора и друге играче. Међу тим именима налазе се и Кори Џеферсон,Донатас Мотеијунас, као и наш Мирослав Радуљица.

Занимљиво, сви ови играчи су већ били повезивани са Барселоном. Очигледно да су на тржишту то најбољи играчи до којих може да се дође.

Тешко ће Валенсија купити Лесора у овом делу сезоне, мада интересовање постоји. И то треба имати на уму. Ако ништа - због лета које следи.

Подсетимо и да су и играчи који су ове сезоне већ отишли из Звезде - Никола Радичевић, Дилан Енис и Милко Бјелица - такође завршили у АЦБ лиги.

Француз је просечно у АБА лиги имао девет поена и четири скока.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар