Спријечен улазак четири лица са КиМ

Службеници Јединице граничне полиције Велика Кладуша спријечили су кријумчарење четири лица са подручја самопроглашеног Косова и Метохије.

Босна и Херцеговина 19.04.2018 | 13:01
Спријечен улазак четири лица са КиМ
Покушај кријумчарења забиљежен је на подручју Велике Кладуше, а у вези са овим случајем доводе се лица чији су иницијали Ј.Г. и Е.А, држављани БиХ, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

"Према налогу тужиоца Тужилаштва БиХ, возила у којима су јуче кријумчарена лица привремено су одузета, као и други доказни материјал. Против лица Ј.Г. и Е.А. биће поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу кријумчарење људи", наведено је у саопштењу.

У складу са Законом о странцима, четири лица са подручја самопроглашеног Косова и Метохије прекршајно су процесуирана и предата припадницима Службе за послове са странцима на даље поступање.

Службеници Јединице граничне полиције Градишка јуче су ухапсили лице чији су иницијали А.Ј, након што је граничним провјерама утврђено да га потражује Општински суд у Јајцу због кривичног дјела крађа.

Ова држављанка БиХ контролисана је на изласку из БиХ, на граничном прелазу Градишка, и предата је службеницима Судске полиције Оџак.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Халло

19.04.2018 18:37

А како удје овај са потернице из Србије?И појави се са Адвокатом у СИПИ. Како удје у БиХ господо нешколована,глумци граничне полиције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.04.2018 06:11

Србија граничи са Републиком Српском а не са Босном . И гдје је ту проблем .