Spriječen ulazak četiri lica sa KiM

Službenici Jedinice granične policije Velika Kladuša spriječili su krijumčarenje četiri lica sa područja samoproglašenog Kosova i Metohije.

Bosna i Hercegovina 19.04.2018 | 13:01
Spriječen ulazak četiri lica sa KiM
Pokušaj krijumčarenja zabilježen je na području Velike Kladuše, a u vezi sa ovim slučajem dovode se lica čiji su inicijali J.G. i E.A, državljani BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

"Prema nalogu tužioca Tužilaštva BiH, vozila u kojima su juče krijumčarena lica privremeno su oduzeta, kao i drugi dokazni materijal. Protiv lica J.G. i E.A. biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu krijumčarenje ljudi", navedeno je u saopštenju.

U skladu sa Zakonom o strancima, četiri lica sa područja samoproglašenog Kosova i Metohije prekršajno su procesuirana i predata pripadnicima Službe za poslove sa strancima na dalje postupanje.

Službenici Jedinice granične policije Gradiška juče su uhapsili lice čiji su inicijali A.J, nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Jajcu zbog krivičnog djela krađa.

Ova državljanka BiH kontrolisana je na izlasku iz BiH, na graničnom prelazu Gradiška, i predata je službenicima Sudske policije Odžak.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Hallo

19.04.2018 18:37

A kako udje ovaj sa poternice iz Srbije?I pojavi se sa Advokatom u SIPI. Kako udje u BiH gospodo neškolovana,glumci granične policije?

ODGOVORITE
Name

Re

20.04.2018 06:11

Srbija graniči sa Republikom Srpskom a ne sa Bosnom . I gdje je tu problem .