Хамбургер испада из лиге, али не и Фолкспарк стадион?!

Постоји реална могућност да се на стадиону ХСВ-а и наредне сезоне игра бундеслигашки фудбал. . .

Фудбал 17.04.2018 | 08:00
Хамбургер испада из лиге, али не и Фолкспарк стадион?!
Хамбургер (вероватно) испада из Бундеслиге, по први пут у својој истортији, али то не значи да се на Фолкспарк стадиону догодине неће играти мечеви елитног ранга. Билд вечерас јавља како постоје добре шансе да на том стадиону од јесени наступа Холштајн Кил, уколико избори пласман у Бундеслигу.

Кил је практично комшијски клуб Хамбургеру, а на свом стадиону (капацитет нешто више од 13.000 места) за сада нема све потребне услове за елитни ранг. 

"Још нисмо контактирали ХСВ. Прво ћемо разговарати са људима из Савеза и лиге. Ми ћемо покушати све да урадимо како бисмо обезбедили минимум потребних услова како би се утакмице одигравале у нашем граду", казао је први човек Кила Волфганг Швенке.  

Холштајн је тренутно трећи на табели Цвајте, другопласирани Нирнберг бежи му само два бода, а од четвртопласираног Регензбурга удаљен је пет корака. Дакле, изгледи су добри, макар и за бараж. Уколико се домогне доигравања, тамо би га, по садашњој ситуацији на табели чекао Мајнц, а није искључено да то буде и сам Хамбургер, уколико заређа неколико победа у финишу првенства...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар