Иванка Трамп о Сјеверној Кореји

Ћерка Доналда Трампа, Иванка, која је у посети зимским Олимпијским играма у Пјонгчангу, залаже се за приступ максималног притиска према Северној Кореји.

Србија 24.02.2018 | 11:39
Иванка Трамп о Сјеверној Кореји
Она је предводница америчке делегације, која је у посети Јужној Кореји због затварања зимских Олимпијских игара, наводи АП.

Јужнокорејски председник Мун Џе Ин рекао је Иванки Трамп да би зимске Олимпијске игре требало искористити за нови приступ ка денуклеаризацији Корејског полоустрва.

На састанку који се одржао у петак увече у председничкој палати у Јужној Кореји, Трампова је иза затворених врата наводно рекла Муну да би разговори о денуклеаризацији као и дијалог измедју Северне и Јужне Кореје требало да се одвијају паралелно.

Администрација америчког председника такодје је у петак најавила нове санкције Северној Кореји, а амерички званичници су нагласили да је Трамп разговарао са Муном пре него што је објавио нове санкције.

Извор: Тањуг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Са стране

24.02.2018 10:58

Који је красни она, па да се "залаже". Амери су постали опасно болесна нација и потребна је дистанца од идиота, док је времена за то. Срећом, Европа то увиђа. Сви осим стандардне екипе служинчади - УК и Холандије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арм

24.02.2018 12:04

Она будала трамп,од све дјеце највише воли иванку.Она ако каже да се бомбардује кореја,сматрајте то завршеним.

Name

Болест

24.02.2018 15:02

Љијепа зена али празна глава.Ко јој даде право да она доноси зло другима.

ОДГОВОРИТЕ