"Надам се да ће пронаћи кривце"

Предсједник Србије Александар Вучић изразио је наду да ће надлежни органи у БиХ пронаћи кривце за инцидент када је на згради Амбасаде Србије у Сарајеву залијепљен плакат на којем је нацртана мртвачка глава испод које пише "Четници костобацани".

Србија 15.02.2018 | 16:32
"Надам се да ће пронаћи кривце"
"Није лепо када се то догоди, то је лоша ствар, али надам се да ће надлежни органи пронаћи у Сарајеву оне који су то починили", рекао је Вучић новинарима у Београду.

Предсједник Србије поручио је да не треба увијек сваку прилику користити за додатно доливање уља на врату, већ покушати смирити ситуацију ако је то могуће.

"Иако разумем како се Срби осећају и како се осећа особље Амбасаде. Просто, то су ствари које се не раде, али верујем да ће надлежни органи у БиХ пронаћи кривце", рекао је Вучић.

На улазу у Амбасаду Србије у Сарајеву непозната лица залијепила су јуче плакат на коме је нацртана мртвачка глава испод које пише "Четници костобацани".

У организацији Бошњачког покрета, који предводи Сејфудин Токић, данас су испред зграде Амбасаде Србије у Сарајеву одржани получасовни мирни протести, а као разлог је наведено противљење заједничкој декларацији Србије и Републике Српске о очувању српског народа.

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ТРН

15.02.2018 15:33

Ваљда би увреда била да су написали да нисте Цетници или ја то погресно свацам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

милица

15.02.2018 15:50

Дај завежи! Први ти си цетник највећи, друго по Београду су се барем палиле заставе по амбасадама, нор. Хрватска!!!! Шта си очекивао, да ће те у ХР дочекати раширених руку?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИТ маг

15.02.2018 16:21

Ја имам на сваком прозору и вратима камере које прате сва дешавања око мог приватног објекта. Све амбасаде имају видео надзор. Закључак изведите сами.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.02.2018 16:50

Ко би онда нацулио губице и глумио миротворца....

Name

Лали

15.02.2018 16:45

И овај се мора на сваку јављати, па он је сваки дан на Српским- Порталима ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Американац

15.02.2018 17:57

Кад оваку багру видим стидим се сто сам србин јели Вуцко процито да је Трумп разговаро телефоном са преседником КосоваТацијем и цестито му 10-годисњицу независности.

ОДГОВОРИТЕ