"Nadam se da će pronaći krivce"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je nadu da će nadležni organi u BiH pronaći krivce za incident kada je na zgradi Ambasade Srbije u Sarajevu zalijepljen plakat na kojem je nacrtana mrtvačka glava ispod koje piše "Četnici kostobacani".

Srbija 15.02.2018 | 16:32
"Nadam se da će pronaći krivce"
"Nije lepo kada se to dogodi, to je loša stvar, ali nadam se da će nadležni organi pronaći u Sarajevu one koji su to počinili", rekao je Vučić novinarima u Beogradu.

Predsjednik Srbije poručio je da ne treba uvijek svaku priliku koristiti za dodatno dolivanje ulja na vratu, već pokušati smiriti situaciju ako je to moguće.

"Iako razumem kako se Srbi osećaju i kako se oseća osoblje Ambasade. Prosto, to su stvari koje se ne rade, ali verujem da će nadležni organi u BiH pronaći krivce", rekao je Vučić.

Na ulazu u Ambasadu Srbije u Sarajevu nepoznata lica zalijepila su juče plakat na kome je nacrtana mrtvačka glava ispod koje piše "Četnici kostobacani".

U organizaciji Bošnjačkog pokreta, koji predvodi Sejfudin Tokić, danas su ispred zgrade Ambasade Srbije u Sarajevu održani polučasovni mirni protesti, a kao razlog je navedeno protivljenje zajedničkoj deklaraciji Srbije i Republike Srpske o očuvanju srpskog naroda.

(Srna)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

TRN

15.02.2018 15:33

Valjda bi uvreda bila da su napisali da niste Cetnici ili ja to pogresno svacam...

ODGOVORITE
Name

milica

15.02.2018 15:50

Daj zaveži! Prvi ti si cetnik najveći, drugo po Beogradu su se barem palile zastave po ambasadama, nor. Hrvatska!!!! Šta si očekivao, da će te u HR dočekati raširenih ruku?

ODGOVORITE
Name

IT mag

15.02.2018 16:21

Ja imam na svakom prozoru i vratima kamere koje prate sva dešavanja oko mog privatnog objekta. Sve ambasade imaju video nadzor. Zaključak izvedite sami.

ODGOVORITE
Name

re

15.02.2018 16:50

Ko bi onda naculio gubice i glumio mirotvorca....

Name

Lali

15.02.2018 16:45

I ovaj se mora na svaku javljati, pa on je svaki dan na Srpskim- Portalima ...

ODGOVORITE
Name

Amerikanac

15.02.2018 17:57

Kad ovaku bagru vidim stidim se sto sam srbin jeli Vucko procito da je Trump razgovaro telefonom sa presednikom KosovaTacijem i cestito mu 10-godisnjicu nezavisnosti.

ODGOVORITE