ПАО је "љут" на Евролигу, а хоће да је освоји!

После центра Адријана Пејна, Атињани из НБА лиге доводе и свог некадашњег плејмејкера.

Кошарка 11.02.2018 | 09:30
ПАО је "љут" на Евролигу, а хоће да је освоји!
Панатинаикос се ових дана налази у центру пажње због једногодишње суспензије коју је Евролига изрекла његовом власнику Јанакопулосу, на шта је клуб реаговао тако што је позвао навијаче да се на референдуму изјасне о евентуалном повлачењу из елитног такмичења.

Екипа "зелених" у четвртак увече је чак бојкотовала химну Евролиге, која се интонира пре сваке утакмице.

Ситуација на први поглед делује изузетно напето, али како протумачити потезе које вишеструки шампион Европе истовремено вуче на тржишту играча?

Након што је у понедељак потписан уговор са америчким центром Адријаном Пејном (еx-Минесота Тимбервулвс), близу повратка у Панатинаикос налази се одлични плејмејкер Мајк Џејмс (27).

Он је после две успешне сезоне у Басконији и једне у Панатинаикосу, летос одлучио да се опроба у НБА лиги. До децембра је био у Финикс Сансима, а потом потписао двосмерни уговор са Њу Орлеанс Пеликансима, како би паралелно играо за њих и за тим у развојној лиги.

Међутим, Џејмс је у петак на свом Инстаграм профилу објавио фотографију у зеленом дресу, што може да значи само једно...

Поставља се на крају питање, да ли тим који се већ налази у врху табеле доводи такве играче да би одустао од такмичења или у намери да се бори за титулу?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар