PAO je "ljut" na Evroligu, a hoće da je osvoji!

Posle centra Adrijana Pejna, Atinjani iz NBA lige dovode i svog nekadašnjeg plejmejkera.

Košarka 11.02.2018 | 09:30
PAO je "ljut" na Evroligu, a hoće da je osvoji!
Panatinaikos se ovih dana nalazi u centru pažnje zbog jednogodišnje suspenzije koju je Evroliga izrekla njegovom vlasniku Janakopulosu, na šta je klub reagovao tako što je pozvao navijače da se na referendumu izjasne o eventualnom povlačenju iz elitnog takmičenja.

Ekipa "zelenih" u četvrtak uveče je čak bojkotovala himnu Evrolige, koja se intonira pre svake utakmice.

Situacija na prvi pogled deluje izuzetno napeto, ali kako protumačiti poteze koje višestruki šampion Evrope istovremeno vuče na tržištu igrača?

Nakon što je u ponedeljak potpisan ugovor sa američkim centrom Adrijanom Pejnom (ex-Minesota Timbervulvs), blizu povratka u Panatinaikos nalazi se odlični plejmejker Majk Džejms (27).

On je posle dve uspešne sezone u Baskoniji i jedne u Panatinaikosu, letos odlučio da se oproba u NBA ligi. Do decembra je bio u Finiks Sansima, a potom potpisao dvosmerni ugovor sa Nju Orleans Pelikansima, kako bi paralelno igrao za njih i za tim u razvojnoj ligi.

Međutim, Džejms je u petak na svom Instagram profilu objavio fotografiju u zelenom dresu, što može da znači samo jedno...

Postavlja se na kraju pitanje, da li tim koji se već nalazi u vrhu tabele dovodi takve igrače da bi odustao od takmičenja ili u nameri da se bori za titulu?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar