Тамбураши: Павића “погодила“ пјесма

Судећи по Павићевом расположењу, пјесма му се допала. Зато су присутни одмах, у доколици, почели калкулисати да ли она има и политичку поруку коалиционом партнеру СНСД уочи општих избора, који се одржавају у октобру.

Република Српска 05.02.2018 | 19:41
Тамбураши: Павића “погодила“ пјесма
Марку Павићу, лидеру ДНС, који је у недјељу са министрима Даном Малешевићем и Лејлом Решић, градоначелником Приједора Миленком Ђаковићем и осталим страначким колегама боравио на „Данима зиме на Козари“, посебно се допала пјесма градишких тамбураша.

Јово Јерковић, Васо Кнежевић и остали чланови тамбурашког оркестра забављали су окупљене, а Павићу су намијенили пјесму Снежане Ђуришић:

Иза седам брда, ливада и гора, онај ко ме воли тај ме наћи мора...

Јово Јерковић, Васо Кнежевић и остали чланови тамбурашког оркестра забављали су окупљене, а Павићу су наменили песму Снежане Ђуришић „Иза седам брда, ливада и гора, онај ко ме воли тај ме наћи мора...“

Судећи по Павићевом расположењу, пјесма му се допала. Зато су присутни одмах, у доколици, почели калкулисати да ли она има и политичку поруку коалиционом партнеру СНСД уочи општих избора, који се одржавају у октобру.Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Бањалуцки тамбураси

05.02.2018 20:04

Јесу ово они сто су били постројени на смотри, војној паради недавно? Цини се да су они...

ОДГОВОРИТЕ
Name

евгениј зотов

12.02.2018 15:44

Која љигава сподоба покро народ и пјевуши ,ускоро би мого пјевати у хору на Туњицама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ала јада

12.02.2018 15:46

Јадни лудак пјева а под истрагом мупа Рс,психопата и душевна наказа.

ОДГОВОРИТЕ