Tamburaši: Pavića “pogodila“ pjesma

Sudeći po Pavićevom raspoloženju, pjesma mu se dopala. Zato su prisutni odmah, u dokolici, počeli kalkulisati da li ona ima i političku poruku koalicionom partneru SNSD uoči opštih izbora, koji se održavaju u oktobru.

Republika Srpska 05.02.2018 | 19:41
Tamburaši: Pavića “pogodila“ pjesma
Marku Paviću, lideru DNS, koji je u nedjelju sa ministrima Danom Maleševićem i Lejlom Rešić, gradonačelnikom Prijedora Milenkom Đakovićem i ostalim stranačkim kolegama boravio na „Danima zime na Kozari“, posebno se dopala pjesma gradiških tamburaša.

Jovo Jerković, Vaso Knežević i ostali članovi tamburaškog orkestra zabavljali su okupljene, a Paviću su namijenili pjesmu Snežane Đurišić:

Iza sedam brda, livada i gora, onaj ko me voli taj me naći mora...

Jovo Jerković, Vaso Knežević i ostali članovi tamburaškog orkestra zabavljali su okupljene, a Paviću su namenili pesmu Snežane Đurišić „Iza sedam brda, livada i gora, onaj ko me voli taj me naći mora...“

Sudeći po Pavićevom raspoloženju, pjesma mu se dopala. Zato su prisutni odmah, u dokolici, počeli kalkulisati da li ona ima i političku poruku koalicionom partneru SNSD uoči opštih izbora, koji se održavaju u oktobru.Izvor: Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Banjalucki tamburasi

05.02.2018 20:04

Jesu ovo oni sto su bili postrojeni na smotri, vojnoj paradi nedavno? Cini se da su oni...

ODGOVORITE
Name

evgenij zotov

12.02.2018 15:44

Koja ljigava spodoba pokro narod i pjevuši ,uskoro bi mogo pjevati u horu na Tunjicama.

ODGOVORITE
Name

ala jada

12.02.2018 15:46

Jadni ludak pjeva a pod istragom mupa Rs,psihopata i duševna nakaza.

ODGOVORITE