Бобан у Лос Анђелесу: Сунчаније него у Детроиту!

Српски центар Бобан Марјановић говорио о првим импресијама о Лос Анђелесу.

Кошарка 04.02.2018 | 19:30
Бобан у Лос Анђелесу: Сунчаније него у Детроиту!
Ако све буде било по плану - Бобан Марјановић ће ове вечери дебитовати за Клиперсе.

Српски центар стигао је у Лос Анђелес прије неколико дана у трејду у ком су Пистонси добили суперстара Блејка Грифина, а у супротном смјеру послали Тобајаса Хериса, Ејверија Бредлија и српског кошаркаша, уз пикове прве рунде на сљедећем драфту.

Марјановић је већ одрадио неколико тренинга са новим саиграчима, вечерас их очекује меч са Чикагом (21.30), а његове прве импресије подијелио је с новинарима.

Казао је да је ово ново искуство за њега, али је срећан што је ту и Милош Теодосић.

"Рекао ми је само лијепе ствари, баш се ни на шта није жалио. Знам га дуго, из исте смо земље, али он је годину дана старији од мене. Играли смо заједно у млађим категоријама репрезентација, али на клупском нивоу смо играли један против другог", навео је Марјановић.

Истакао је да још увијек не зна колику ће улогу имати код Дока Риверса, али да не размишља превише о томе него жели да покаже како може да помогне тиму.

Објаснио је и како је сазнао за трејд.

Блејк Грифин је прочитао на Тwиттеру, а Бобан Марјановић...

"Био сам код куће и играо се с мојим клинцима, нисам гледао у телефон и само сам у једном тренутку видио позив тренера Стена ван Гандија. Рекао ми је да сам трејдован, у почетку сам баш био изненађен јер нисам очекивао, али када сам се смирио, схватио сам да није лоше".

"Уосталом, овдје је и сунчаније него у Детроиту", насмијао се Марјановић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар