„Фејсбук“ најавио велико спремање „Месинџера“

Опције које су у последњих неколико година само пристизале на „Фејсбукову“ апликацију „Месинџер“ затрпале су је и отежале комуникацију између корисника. Проблем је уочен и у компанији Марка Закерберга најављују да ће током године бити решен.

Информационе технологије 18.01.2018 | 15:09
„Фејсбук“ најавио велико спремање „Месинџера“
Апликацију Месинџер користи више од 1,3 милијарде људи и многима је то главни вид онлајн комуникације, због чега су у „Фејсбуку“ током минулих година и додавали бројне нове могућности и додатке, пише портал Ингеџит.

Сада је стање такво да многе опције отежавају главни задатак Месинџера - комуникацију. 

Један од челника „Фејсбука“ задужен за производе за комуникацију Дејвид Маркус у великом посту признаје да су у Месинџер убацили доста тога и да су корисници већину опција прихватили, док има и ствари које им се једноставно нису допале.

Како су се гомилали нове могућности, апликација је постајала све затрпанија. Због тога је неопходно да се уведе ред те Маркус најављује велика улагања у једноставнијиМесинџер.

Нема разлога за страх јер најављено унапређење не значи да ће уведене опције бити повучене.

Према Маркусовим речима, корисници могу очекивати да ће само бити уклоњени непотребни кораци који су „главни кривци“ за хаос који влада у Месинџеру.

РТС
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Смоки

18.01.2018 16:14

Месиндзер??Шта му то додје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

19.01.2018 00:20

То му га додје курир.

Name

Директ

22.01.2018 15:53

Нека врате поруке у оквиру Фацебоок апликације. Имам Скyпе и Вибер. Не треба ми јос један програм на исту тему.

ОДГОВОРИТЕ