Марсијал дијели Алексиса Санчеза од Јунајтеда?!

Мурињо "категорички одбија" и предлаже Мхитарјана!

Фудбал 16.01.2018 | 12:15
Марсијал дијели Алексиса Санчеза од Јунајтеда?!
Да ли је план био само подићи цену Алексису Санчезу или су се из неког разлога на "Етихаду" предомислили, тек енглески и француски медији сада сматрају Манчестер јунајтед за клуб у који би звезда Арсенала могла да оде.

Било до краја јануара, било на лето.

А, према последњим информацијама, менаџер Арсенала, Арсен Венгер, наложио је својим преговарачима да уместо симболичног обештећења за Чилеанца који ће у јуну постати слободан играч у клуб донесу - Антонија Марсијала.

"Јунајтед категорички одбија разговор на ту тему", објавио је француски "РМЦ", чији су новинари у последњих неколико сезона имали поуздане информације када се говорило о трансферима највећих звезда европског фудбала.

Исти извор наводи да је Жозе Мурињо био спреман да понуди разговоре о трампи која би укључила Хенрика Мхитарјана, али не и Марсијала, за шта Венгер није био заинтересован.

"РМЦ" наводи да није искључено да би Санчез могао да промени клуб до краја јануара, али да посао отежава Арсенал, који жели да извуче што је могуће више из подређене ситуације у којој се нашао, а која значи да ће играч већ у јуну моћи да оде било где без обештећења.

Овако-онако, више се и не говори о могућности да Санчез остане на "Емирејтсу" већ о томе коју ће страну Манчестера изабрати и ко ће га заменити у Арсеналу. Последње име које се везује за "тобџије", које су издвојиле 50 милиона евра за Малкома, јесте крилни нападач Вотфорда, Ришарлисон.

Више о свему могло би да се сазна веома брзо, каже Венгер.

Откуд црвени део Манчестера?

Претходне недеље објављена је понуда коју је Сити изнео пред Санчеза и која је подразумевала две опције: јануар или јун. "Грађани" нису желели у јануару да потроше више од 24 милиона евра, а Арсенал није желео да прихвати мање од 40. "ББЦ" тврди да је разлика у томе што Јунајтед неће имати проблем да толико плати играча који ће у јуну бити слободан.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар