"Ако буде инцидената, тијелима ћемо штитити Србе!"

Хрватски репрезентативац Игор Карачић изјавио је да је уверен да ће дуел против Србије на старту ЕП проћи без инцидената.

Остали спортови 11.01.2018 | 14:30
"Ако буде инцидената, тијелима ћемо штитити Србе!"
Он је додао да ако се то деси да ће заједно са саиграчима заштити српске рукометаше.

"Не знам шта се дешавало 2012. у Србији, али што се тиче нас играча, ми сви имамо спортске циљеве и тако ће и остати на терену. Измедју нас неће сигурно бити неког посебног набоја, али што се тиче људи са стране, сигурно да многи очекују нашу добру утакмицу, победу, и да ће бити фантастична атмосфера. Не можемо ми људима да забранимо како ће да навијају и да се понашају, али према разговорима кроз Сплит и Загреб, мислим да неће бити инцидената на утакмици", рекао је Карачић за портал Телеграф.рс.

На питање да ли би у случају инцидента телима заштитили српске играче Карачић, који је саиграч Мијаила Марсенића у Вардару, није имао дилеме.

"Сигурно. Ми смо сви спортисти. Како очекујемо да би они помогли нама у супротној ситуацији, тако бисмо и ми помогли све наше пријатеље тамо. Ми делимо хлеб у својим клубовима, не дај Боже да додје до нечега. Али, не верујем да ће се то десити овде у Хрватској. Сигурно да бисмо стали испред њих да их сачувамо.", поручио је он.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СРБ ин

11.01.2018 14:58

Браво за изјаву.

ОДГОВОРИТЕ