Вечерас у 20:50 “Убице мог оца“

Вечерас на програму БН телевизије погледајте наставак серије “Убице мог оца“, која је једна од најгледанијих у региону протекле године.

Република Српска 03.01.2018 | 15:29
Вечерас у 20:50 “Убице мог оца“
Радња серије почиње када главни јунак, млади инспектор београдске полиције, Александар Јаковљевић упркос свом проблематичном понашању добија важан случај - убијена је ћерка јединица угледног човека чија фирма гради највећи стамбено-пословни комплекс у региону.



Истрага полази у том смјеру, али Александар, иако растрзан својим проблемима, ништа не препушта случају и копа по сваком сегменту живота убијене дјевојке, несвјестан којој опасности се излаже, пошто је неком стало да се то убиство што прије заташка.

Александра мучи и лични бол над никад ријешеним убиством његовог оца Милета, такође полицијског инспектора. Када открије да су оба убиства можда повезана, за њега рјешавање убиства младе дјевојке постаје мисија.



Неће знати коме да вјерује на том путу, да ли свом шефу и најбољем пријатељу покојног оца, начелнику полиције Марјановићу (Тихомир Станић), свом колеги Мирку (Марко Јанкетић) или двјема женама у свом животу, Марији, јавном тужиоцу са којом је у вези (Катарина Радивојевић), док му се у срце не увуче млада форензичарка Јелена (Нина Јанковић).



Док све ризикује и очајнички трага за истином, не знајући колико она заправо може да буде болна, кроз серију се прожима наше друштво, мутне радње унутар полиције, као и вјечита спрега између богаташа и мафије са једне и водећих људи у полицији са друге стране.



Серија “Убице мог оца“ и вечерас на програму БН телевизије од 20:50х.

БН телевизија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Никола

03.01.2018 15:12

Одлична серија и прави избор што иде свако вече за празнике!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

03.01.2018 16:33

Да ли цете емитовати и другу сезону?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

05.01.2018 23:16

Ладс поциње другс сезона

ОДГОВОРИТЕ