Večeras u 20:50 “Ubice mog oca“

Večeras na programu BN televizije pogledajte nastavak serije “Ubice mog oca“, koja je jedna od najgledanijih u regionu protekle godine.

Republika Srpska 03.01.2018 | 15:29
Večeras u 20:50 “Ubice mog oca“
Radnja serije počinje kada glavni junak, mladi inspektor beogradske policije, Aleksandar Jakovljević uprkos svom problematičnom ponašanju dobija važan slučaj - ubijena je ćerka jedinica uglednog čoveka čija firma gradi najveći stambeno-poslovni kompleks u regionu.



Istraga polazi u tom smjeru, ali Aleksandar, iako rastrzan svojim problemima, ništa ne prepušta slučaju i kopa po svakom segmentu života ubijene djevojke, nesvjestan kojoj opasnosti se izlaže, pošto je nekom stalo da se to ubistvo što prije zataška.

Aleksandra muči i lični bol nad nikad riješenim ubistvom njegovog oca Mileta, takođe policijskog inspektora. Kada otkrije da su oba ubistva možda povezana, za njega rješavanje ubistva mlade djevojke postaje misija.



Neće znati kome da vjeruje na tom putu, da li svom šefu i najboljem prijatelju pokojnog oca, načelniku policije Marjanoviću (Tihomir Stanić), svom kolegi Mirku (Marko Janketić) ili dvjema ženama u svom životu, Mariji, javnom tužiocu sa kojom je u vezi (Katarina Radivojević), dok mu se u srce ne uvuče mlada forenzičarka Jelena (Nina Janković).



Dok sve rizikuje i očajnički traga za istinom, ne znajući koliko ona zapravo može da bude bolna, kroz seriju se prožima naše društvo, mutne radnje unutar policije, kao i vječita sprega između bogataša i mafije sa jedne i vodećih ljudi u policiji sa druge strane.



Serija “Ubice mog oca“ i večeras na programu BN televizije od 20:50h.

BN televizija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nikola

03.01.2018 15:12

Odlična serija i pravi izbor što ide svako veče za praznike!

ODGOVORITE
Name

Pitanje

03.01.2018 16:33

Da li cete emitovati i drugu sezonu?

ODGOVORITE
Name

Pitanje

05.01.2018 23:16

Lads pocinje drugs sezona

ODGOVORITE