Видео - Јокић: Да сам хтио да га ударим...

Никола Јокић опет је превремено завршио меч због неспортске личне грешке. Изненадила га је одлука судија.

Кошарка 27.12.2017 | 12:30
Видео - Јокић: Да сам хтио да га ударим...
Неколико минута пре краја дуела Денвера и Јуте Јокић је добио "флагрант 2" фаул након дуела са Јонасом Јеребком.

"Трчали смо паралелно и почео је да ме удара у мене, једном, други, трећи пут. Када сам видео да ће још једном покушао сам да га "препливам" да се ослободим и ударио га. Нисам то урадио намерно, изненадило ме искључење. Да желим да ударим човека, не бих га ударио тако", рекао је Јокић. 

"Није било прозивања током дуела, то није мој стил игре. Нисам урадио ништа, мислим да добро контролишем своје емоције. Ово је кошарка, емотивна игра, свако некад "пукне". Ја чак нисам ни реаговао тако слично", додао је српски кошаркаш. 

Јокић је меч завршио са 13 поена, седам скокова и пет асистенција у убедљивој победи Нагетса 107:83, а кључна је била сјајна одбрана у првом полувремену које је Денвер добио 50:34. 

"Мислим да је то због мене", нашалио се Јокић и изазвао талас смеха међу представницима медија, а онда додао, "Ни близу. Наши бекови су урадили сјајан посао, били су врло агресивни, избацивали њихове бекове из ритма. Ми високи играчи смо их само пратили". 

Нагетси следећи меч играју већ у среду увече у Минесоти, са Тимбервулвсима, против којих је Јокић пре свега неколико дана изгубио чак десет лопти. 

"Не сећам се те утакмице. Ааааа, сећам се сад", рекао је Јокић након подсећања од стране новинара, "Мислим да ћу овај пут имати мање изгубљених".



Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја

27.12.2017 11:40

Тооо Србине. Главом га у песницу.

ОДГОВОРИТЕ