Мијаиловић: Послије Гагића стиже још један играч у рекет!

Мута покварио долазак Загорца! "Видећемо колико ћемо обештећење морати да платимо или ће и они споразумно договорити. Знаће се за неколико дана“, каже председник Партизана о другом потенцијалном појачању.

Кошарка 27.12.2017 | 10:30
Мијаиловић: Послије Гагића стиже још један играч у рекет!
Председник Партизана Остоја Мијаиловић потврдио је да би центар Ђорђе Гагић ускоро требало да потпише уговор са црно-белима, али је навео да клуб из Хумске преговара са још једним потенцијалним појачањем које "игра у рекету" не желећи да открије његово име.

“У овом моменту тешко је наћи играча на тржишту, сви су под уговорима. Са Гагићем се десио споразумни раскид уговора са његовим клубом, а када је реч о другом играчу, не бих смео да износим његово име јер би то штетило и Партизану и њему и његовом садашњем клубу. И он игра у рекету. Видећемо колико ћемо обештећење морати да платимо или ће и они споразумно договорити. Знаће се за неколико дана“, каже Мијаиловић за Спорт клуб.

На клупу је после смене Николића сео Ненад Чанак, а на питање да ли је он дугорочно решење, председник црно-белих каже:

“Њему није лако што је преузео клуб у овом моменту, треба да реши бројне проблеме у спортском сектору. Видели сте, три-четири утакмице смо изгубили нашим грешкама, лоша је комуникација између играча некада. Чанку треба подршка, имамо још девет утакмица и требало би да добијемо шест како бисмо завршили међу најбоља четири, што нам је циљ. Као што стоји у његовом уговори, Чанкови резултати рећи ће да ли је он дугорочно решење или није. Ипак, мислим да је пракса у свету показали да млади и енергични тренери праве резултате, зато мислим да би он могао да буде решење на дуже стазе.”

Раде Загорац био је на корак до доласка у Партизан, на крају се све изјаловило, а Мијаиловићобјашњава шта је била тачка раскола.

“Загорац је прихватио оно што је Партизан предложио и у финансијском смислу и када је реч о дужини уговора. Мута Николић је на конференцији рекао да Загорац тражи много више новца него што је заправо тражено. Играч се повукао и није желео на такав начин да дође. То је велика штета за све стране, мислим да не бисмо имали ове проблеме да се то није десило. Једна непромишљена реченица покварила је тај трансфер, уз још неке информације које су излазиле у јавност у току преговора“, истакао је Мијаиловић за Спорт клуб.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар