ЛШ: Бивши Партизановац ''потопио'' црно-бијеле!

Ватерполисти Партизана убедљиво су изгубили на гостовању Хановеру у 5. колу А групе Лиге шампиона – 16:6 (5:2, 4:0, 4:2, 3:2).  Партизан се поразом опростио од 2017. године.  Црно-бели изгубили у Немачкој, у петом колу Лиге шампиона.

Остали спортови 20.12.2017 | 20:45
ЛШ: Бивши Партизановац ''потопио'' црно-бијеле!
Првак Србије забележио је и пети пораз у елитном такмичењу и налази се на зачељу А групе, док је Хановер остварио други тријумф за четврто место.

Најефикаснији на мечу био је бивши играч црно-белих Александар Радовић са шест голова, три је дао Дарко Бргуљан, док су се код Партизана два пута у листу стрелаца уписали Дјордје Вучинић и Александар Андрејевић.

У наредном колу Лиге шампиона Партизан дочекује Барселонету 13. јануара следеће године.

Ватерполисти Партизана поразом су завршили напоран циклус и отишли на кратку паузу.

Шампиони Србије доживели су у уторак и пети неуспех у исто толико кола Лиге шампиона, јер су у Немачкој већ на полувремену губили седам голова разлике од домаћина.

ХАНОВЕР - ПАРТИЗАН 16:6 (5:2, 4:0, 4:2, 3:2)

Екипа Стефана Ћирића добро је почела тешко гостовање, повела голом Александра Андрејевића, али је некадашњи играч црно-белих Предраг Јокић преокренуо узастопним погоцима, а заједно са још једним Црногорцем, Драшком Бргуљаном, донео је Немцима и предност од 3:1.

Ђорђе Лазић потом је накратко одржао Београђане у игри, голом за 3:2, али је тада почела серија погодака Хановера и победник је био брзо познат.

Голове за црно-беле постигли су Ђорђе Вучинић, Александар Андрејевић по два, Филип Јанковић и Ђорђе Лазић по један, а најефикаснији у Хановеру био је стрелац шест голова Александар Радовић, члан генерације која је 2011. донела на Бањицу трофеј Лиге шампиона.

У наредном колу Лиге шампиона Партизан дочекује Барселонету 13. јануара следеће године.

Хановер: Шенкел, Ћорушић, Буковски 2, Рил 3, Бргуљан 3, Радовић 6, Јокић 2, Преус, Секулић, Бан, Ткач, Винкелхорст, Сучић. Тренер: Зелеф

Партизан: Ристичевић, Вучинић 2, Ф. Јанковић 1 , Лукић, Лазић 1, Томић, М. Јанковић, Андрејевић 2, Касум, Радановић, Радоњић, Аксентијевић, Белопавловић. Тренер: Ћирић.

Играч више: Хановер 6 (4), Партизан 6 (2). Петерци: Хановер 4 (4).

А група Лиге шампиона, 5. коло

Хановер - Партизан 16:6,
Барселонета - Динамо 7:7,
ОШЦ - Олимпијакос 6:10,
Бреша - Југ, игра се касније.

Пласман: Олимпијакос 13, Динамо 10, Југ (-1) 7, Бреша (-1) 6, Барселонета 6, ОШЦ 6, Хановвер 6, Партизан 0.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар