Пјевачица остала без мужа и сина

Црногорска пјевачица Андријана Божовић доживјела је велику трагедију када је остала без мужа и сина.

Забава 16.12.2017 | 08:00
Пјевачица остала без мужа и сина
Овај губитак оставио је траг на њеној души, али Андријана је скупила снагу да настави са својим животом. Храбра пјевачица је скупила храбост након чега је дала интервју за црногорске медије. Желела је да да савјет људима који су се нашли у болној ситуацији.

''Оно што сам доживјела у три године неко неће ни за живот цијели и не дај боже никоме то. На неке ствари једноставно не можете да утичете, просто се десе. Тада имате две могућности: или да се затворите у четири зида и кукате над својом судбином или да прихватите све што вам се дешава и некако кренете даље'', рекла је пјевачица пре три године. Она је открила како је успјела да преброди тежак период.



''Није лако, ни најмање, али сам схватила да што прије прихватим реалност биће ми лакше. Изгубити блиску особу је ударац, али изгубити дијете је нешто што нема ни адекватну ријеч. Имала сам другог сина којем сам требала прибрана и насмејана. Једноставно сам одлучила да другачије не може и то је то. Није да те несрећне три-четири године нису оставиле трага на мени, добила сам реуматоидни артритис.



Свакодневни болови у шакама чине да будете нервозни, исцрпљени, да песимистички гледате на све. Али, ни томе нисам дозволила да ме сломи. Моје мисли су се промијениле, мој став према животу такође. И како се то мијењало и моје стање се мијењало и то набоље. Убијеђена сам да је моћ у нама и много тога можемо да пребродимо само ако вјерујемо, ако имамо чврсту жељу и вољу да заиста будемо добро'', казала је Андријана.

Пјевачица је за Вијести прије двије године открила да је почела да ради као фитнес инструктор. Вјежбању се посветила због здравља, а на свом Инстаграму често објављује фотографије из теретане.

Извор: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ком

16.12.2017 10:27

Младој дјевојци нетреба да буде зао бице љубавника аи дјеце само нек здравље слузи. Дјеца це једног дана тразити сестру или брата.

ОДГОВОРИТЕ