Миха спасава Митровића?

Још један кандидат за нападача Њукасла.

Фудбал 14.12.2017 | 23:00
Миха спасава Митровића?
Како се ближи јануарски прелазни рок, тако је и све извесније да ћеАлександар Митровић напустити Њукасл. Српски нападач је тек четврти избор Рафе Бенитеза у нападу и одлазак је најбоље решење за све јер Митровића очекује Мундијал у Русији наредног лета.

Сада се појавио још један заинтересовани клуб за српског нападача. Синиша Михајловић га жели у Торину од јануара. Михи је потребан нападач који би растеретио Белотија, али и повремено са њим играо у тандему. Стратег Торина одлично познајеМитровића, увео га је као тинејџера у репрезентацију Србије и пружио му шансу као стартеру.

Међутим, питање је какве су Торинове могућности да релаизује трансфер. Италијани желе позајмицу, Њукасл би пристао на позајмицу, али само уз обавезан откуп уговора. Андерлехт такође жели да вратиу Митровића, заинтересовани су и Бешикташ, Фенербахче, Брајтон, Кристал Палас...

Кључну улогу би могао да одигра управо Митровић. Ако заиста жели код Михајловића, могао би са смекша став Њукасла да га пусте на позајмицу у Италију.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар