Није дио телевизије: Нина добила отказ!

Водитељка и дјевојка Филипа Крајиновића више није дио телевизије јер се њена емисија није уклапала у нови програм. Када је остала без посла, Нина је одмах заказала тезгу за дочек Нове године.

Забава 13.12.2017 | 10:41
Није дио телевизије: Нина добила отказ!
Изгледа да Нини Радуловић у животу једино иде у љубави јер јој на пословном плану, по свему судећи, није сјајно. Како "Блиц" сазнаје, Нина је добила отказ на "Женској ТВ", а како тренутно нема посао, она је заказала тезгу за новогодишњу ноћ.

''Када је направљена нова програмска шема на телевизији на којој је Нина радила, установљено је да се њена емисија не уклапа. Челници телевизије су јој саопштили да за њен пројекат тренутно нема места и да је време да се бар на неко време поздраве. Нина је прихватила чињеницу да тренутно паузира са послом водитељке'', каже извор близак некадашњој водитељки, и додаје:

Пошто је сада незапослена, она је одлучила да закаже тезгу за дочек Нове године да би бар нешто радила. Она ће наступити у једном београдском ресторану као специјални гост. Није изненађујуће што ће сада више радити као пјевачица. Сви већ знате да Нина на које год славље да оде одмах се ухвати микрофона како би показала да умије да пјева. Недавно је и на прослави Филипа Крајиновића узела микрофон и забављала госте.



Да је заиста остала без посла, потврдили су и са "Женске ТВ".

''С обзиром на то да је дошло до промене програмске шеме, установљено је да се њена емисија није уклапала па смо прекинули сарадњу с њом'', речено је.

Са друге стране, на званичној страници ресторана у ком ће Нина пјевати увелико се најављује њен наступ.



''Водитељка, певачица, манекенка... Девојка која је наступала у најпопуларнијим београдским клубовима заједно са највећим именима наше сцене дочекаће Нову годину и сигурни смо за све нас приредити једну незаборавну ноћ''.



Нина се у посљедње вријеме доста појављује у јавности, и то искључиво као пратиља тренутног дечка Филипа Крајиновића. Изјаве за медије не жели да даје, па су новинари остали ускраћени за коментар. Када су је питали да ли је истина да је остала без посла, као и да је заказала тезгу за Нову годину, Нина је рекла:

''Нећу да коментаришем. Одавно не дајем изјаве за медије''.

На питање да ли не жели да коментарише наше информације јер су истините, она је објаснила:

''Не, није због тога, ако желите интервју пошаљите ми питања на имејл''.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Свезналица

13.12.2017 10:01

Нема Леке да финансира!

ОДГОВОРИТЕ