Још пола милиона КМ за касарну

Одбор за безбједност Народне скупштине Републике Српске ускоро треба да разматра информације о реконструкцији касарне у Залужанима за потребе МУП-а али и набавку униформи и радара. За реконструкцију касарне искрсли   додатни непредвиђени радови у износу од пола милиона марака, сазнаје дописник БН телевизије.

Република Српска 02.12.2017 | 20:14
Још пола милиона КМ за касарну
Радови на санацији и реконструкцији објеката бивше касарне Залужани за потребе Министарства унутрашњих послова Републике Српске и даље трају.

Народна скупштина је за те радове одобрила задужење од 6,5 милиона марака.

БН телевизија сазнаје да су искрсли додатни непредвиђени радови у износу од пола милиона.

У министарству увјеравају да је све у оквиру одобрене суме.

Раније је у току ове године најављено да ће реконструкцијом и адаптацијом касарне МУП добити најсавременије услове за смјештај и обуку.

Непредвидјени радови су већ уговорени приликом планирања радова појашњавају у МУП-у.

У наредних неколико дана треба да засједа и скупштински одбор за безбједност а теме сједнице требало би да буде и реконструкција бивше војне касарне, као и набавка униформи и радара.

Скупштински одбор од МУП-а тражи допуњене информације али и обавезно присуство министра Драгана Лукача.

Сједница Одбора за безбједност. како сазнајемо, треба да буде одржана прије најављене посебне сједнице Народне скупштине.

БН телевизија

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мг

02.12.2017 19:51

Колико це ту да се мазне лове?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.12.2017 23:35

Ако не и висе.

Name

СИНИСА БЛ

02.12.2017 23:38

БЛИЗЕ СЕ ИЗБОРИ ПА СЕ ВЕЛИКИ БАЈА ПРИПРЕМА ЗА РАТ СА СРПСКОМ СИРОТИЊОМ, НАРОД ПРЕЗИВЉАВА А ОН СЕ СПРЕМА ЗА РАТ,ТО ИСТО РАДИ И ВУЦИЦ,БИЦЕ БЕЛАЈА ОПЕТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

03.12.2017 06:35

Види се по тој копије вец је хрдја уватила своје,тако се код нас све ради .Преварбај само мало рдју прекри а сто це избити за месец нема везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

03.12.2017 19:02

НЕКА ДОДИКУ КРЕПАЈЕ НАРОД ОД ГЛАДИ, МЕЂУ КОЈИМА И ПОЛИЦИЈА, А ПРАВИ НЕКАКВЕ ОБЈЕКТЕ ЗА СПЕЦИЈАЛЦЕ.ДА ТИ ИЗНЕСУ ЗЛАТО.НЕЦЕ МОЦИ.ТУЗИС ЕЗДАУНА ПЕДИЈА А ЛОРДОВИ ТИ ФИНАСИРАЈУ ПРЕМИЈЕРКУ И ЊЕНЕ МАЈМУНЕ