Još pola miliona KM za kasarnu

Odbor za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske uskoro treba da razmatra informacije o rekonstrukciji kasarne u Zalužanima za potrebe MUP-a ali i nabavku uniformi i radara. Za rekonstrukciju kasarne iskrsli   dodatni nepredviđeni radovi u iznosu od pola miliona maraka, saznaje dopisnik BN televizije.

Republika Srpska 02.12.2017 | 20:14
Još pola miliona KM za kasarnu
Radovi na sanaciji i rekonstrukciji objekata bivše kasarne Zalužani za potrebe Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i dalje traju.

Narodna skupština je za te radove odobrila zaduženje od 6,5 miliona maraka.

BN televizija saznaje da su iskrsli dodatni nepredviđeni radovi u iznosu od pola miliona.

U ministarstvu uvjeravaju da je sve u okviru odobrene sume.

Ranije je u toku ove godine najavljeno da će rekonstrukcijom i adaptacijom kasarne MUP dobiti najsavremenije uslove za smještaj i obuku.

Nepredvidjeni radovi su već ugovoreni prilikom planiranja radova pojašnjavaju u MUP-u.

U narednih nekoliko dana treba da zasjeda i skupštinski odbor za bezbjednost a teme sjednice trebalo bi da bude i rekonstrukcija bivše vojne kasarne, kao i nabavka uniformi i radara.

Skupštinski odbor od MUP-a traži dopunjene informacije ali i obavezno prisustvo ministra Dragana Lukača.

Sjednica Odbora za bezbjednost. kako saznajemo, treba da bude održana prije najavljene posebne sjednice Narodne skupštine.

BN televizija

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Mg

02.12.2017 19:51

Koliko ce tu da se mazne love?

ODGOVORITE
Name

Re

02.12.2017 23:35

Ako ne i vise.

Name

SINISA BL

02.12.2017 23:38

BLIZE SE IZBORI PA SE VELIKI BAJA PRIPREMA ZA RAT SA SRPSKOM SIROTINJOM, NAROD PREZIVLJAVA A ON SE SPREMA ZA RAT,TO ISTO RADI I VUCIC,BICE BELAJA OPET.

ODGOVORITE
Name

dzoo

03.12.2017 06:35

Vidi se po toj kopije vec je hrdja uvatila svoje,tako se kod nas sve radi .Prevarbaj samo malo rdju prekri a sto ce izbiti za mesec nema veze.

ODGOVORITE
Name

Ja

03.12.2017 19:02

NEKA DODIKU KREPAJE NAROD OD GLADI, MEĐU KOJIMA I POLICIJA, A PRAVI NEKAKVE OBJEKTE ZA SPECIJALCE.DA TI IZNESU ZLATO.NECE MOCI.TUZIS EZDAUNA PEDIJA A LORDOVI TI FINASIRAJU PREMIJERKU I NJENE MAJMUNE