Марко Јанковић не игра до краја јесени?!

Фудбалер Партизана чека преглед магнетном резонанцом када ће бити познат степен повреде кука коју је зарадио на последњем мечу против Спартака.

Фудбал 28.11.2017 | 17:45
Марко Јанковић не игра до краја јесени?!
Напорна сезона на три фронта полако узима данак у Партизану.

Док су црно-бели водили жестоку битку са Спартаком у Сперлиги Србије, поред умора и резултата тренеру Мирославу Ђукићу главобољу је створио и детаљ који се догодио пред крај првог полувремена.

Шеф стручног штаба "парног ваљка" морао је на посегне за принудном изменом и из игре због повреде изведе Марка Јанковића.

Офанзивни везиста остао је да лежи на земљи после дуела на средини терена. Прогнозе, дан после утакмице, нису биле охрабрујуће...

"Једва идем, гегам се некако. Много ме боли. Добио сам ударац лактом изнад кука и у први мах сам помислио да је важно само да сачекам полувреме како бих видео о чему се ради и да ли могу да наставим игру. Ипак, убрзо ми је постало јасно да је бол неиздржив и да не постоји могућност да останем на терену", рекао је Јанковић дан после меча са "голубовима".

Неизвесност ће потрајати док не прође преглед магнетном резонанцом.

"После тог прегледа дефинитивно ћу знати степен повреде. Сада не могу ништа конкретно да кажем, нити да предвидим тежину повреде, јер и поред тога што је бол баш јак, незахвално је било шта прогнозирати. Надам се да неће бити у питању исто што се догодило Стојкету, јер ћу у том случају морати да паузирам 20 дана, и извесно је да би тада први део сезоне био завршен за мене", дадао је забринуто Јанковић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар