Видео: Ламонт Хамилтон у Игокеи!

Игокеа добила велико појачање пред дуел са Црвеном звездом.  Игокеа спремила ново велико појачање! Деби вероватно против Црвене звезде.

Кошарка 27.11.2017 | 19:45
Видео: Ламонт Хамилтон у Игокеи!
Амерички кошаркаш Ламонт Хамилтон појачаће редове Игокее из Александровца, сазнаје МОНДО.

Некадашњи играч Билбаа, Басконије и Бешикташа који игра на позицији четири и пет постигао је договор са челницима шампиона БиХ и ускоро ће потписати уговор.

Хамилтон је већ почео са тренинзима са екипом Игокее, а деби у дресу Александровчана могао би имати наредног понедјељка на мечу АБА лиге против Црвене звезде.

Американац је у Игокеу стигао након епизоде у Јапану, гдје је играо за Рјукју Голден Кингсе из Окинаве.



Игокеа се дефинитивно не шали и намерава да ове сезоне поново нападне плеј-оф! Тим из Александровца требало би наредних дана званично да објави ангажовање новог звучног појачања, а све са намером да се тренеру Драгану Бајићу скроји тим достојан места у четири најбоља тима Јадранске лиге. 

У питању је прекаљени Ламонт Хамилтон, који последњих дана тренира са Игокеом и чини се да је задовољио критеријуме. Хамилтон у Игокеу стиже после кратке епизоде у Јапану, где је играо за Рјукјуу Голден Кингсе.

Хамилтон је најбоље дане каријере провео играјући за Билбао и Басконију, где је имао неколико доминантних рола на позицијама крилног центра и класичне петице. 

Његов деби очекује се за наредни понедељак, када Игоси гостују Црвеној звезди. 

Извор: мондо.ба/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар