Video: Lamont Hamilton u Igokei!

Igokea dobila veliko pojačanje pred duel sa Crvenom zvezdom.  Igokea spremila novo veliko pojačanje! Debi verovatno protiv Crvene zvezde.

Košarka 27.11.2017 | 19:45
Video: Lamont Hamilton u Igokei!
Američki košarkaš Lamont Hamilton pojačaće redove Igokee iz Aleksandrovca, saznaje MONDO.

Nekadašnji igrač Bilbaa, Baskonije i Bešiktaša koji igra na poziciji četiri i pet postigao je dogovor sa čelnicima šampiona BiH i uskoro će potpisati ugovor.

Hamilton je već počeo sa treninzima sa ekipom Igokee, a debi u dresu Aleksandrovčana mogao bi imati narednog ponedjeljka na meču ABA lige protiv Crvene zvezde.

Amerikanac je u Igokeu stigao nakon epizode u Japanu, gdje je igrao za Rjukju Golden Kingse iz Okinave.



Igokea se definitivno ne šali i namerava da ove sezone ponovo napadne plej-of! Tim iz Aleksandrovca trebalo bi narednih dana zvanično da objavi angažovanje novog zvučnog pojačanja, a sve sa namerom da se treneru Draganu Bajiću skroji tim dostojan mesta u četiri najbolja tima Jadranske lige. 

U pitanju je prekaljeni Lamont Hamilton, koji poslednjih dana trenira sa Igokeom i čini se da je zadovoljio kriterijume. Hamilton u Igokeu stiže posle kratke epizode u Japanu, gde je igrao za Rjukjuu Golden Kingse.

Hamilton je najbolje dane karijere proveo igrajući za Bilbao i Baskoniju, gde je imao nekoliko dominantnih rola na pozicijama krilnog centra i klasične petice. 

Njegov debi očekuje se za naredni ponedeljak, kada Igosi gostuju Crvenoj zvezdi. 

Izvor: mondo.ba/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar