''Вучица'' је сад гладнија него љетос!

Поново се покреће тема - Ријад Марез! Алтернатива Ди Франческов војник из Сасуола - Доменико Берарди.

Фудбал 27.11.2017 | 20:00
''Вучица'' је сад гладнија него љетос!
Рома је ове јесени конкурентнија него што су многи очекивали. Налази се међу водећим тимовима Серије А, а пролазак у осмину финала Лиге шампиона је више него известан. Таква ситуација би могла да мотивише управу Римљана да се појача у зимском прелазном року и додатно ојача тим Еузебија ди Франческа у одлучујућој фази сезоне.

Одлични стратег је на јучерашњој конференцији за штампу директно поручио председнику Џејмсу Палоти шта жели током јануара.

„Ако будемо желели да напредујемо биће нам потребан нападач који је у стању да направи разлику на терену, неко ко ће направити разлику током сезоне“, рекао је Ди Франческо.

Италијански медији данас откривају да је Рома обновила интересовање за офанзивца Лестера Ријада Мареза, који је летос желео у Вечни град, али Вучица није успела да пронађе договор са управом Лисица. Лисице су тражиле недостижних 55.000.000 евра, па је у Рим дошао Патрик Шик из Сампдорије.

Ипак, Римљани верују да су у стању да се договоре ове зиме, а уколико посао опет пропадне, Рома ће се окренути Доменику Берардију, који је од одласка Ди Франческа остао „заробљен“ у Сасуолу. Он би свакако био јефтинија опција, али да ли би био и играч који би правио разлику у нокаут фази Лиге шампиона, велико је питање.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар