''Vučica'' je sad gladnija nego ljetos!

Ponovo se pokreće tema - Rijad Marez! Alternativa Di Frančeskov vojnik iz Sasuola - Domeniko Berardi.

Fudbal 27.11.2017 | 20:00
''Vučica'' je sad gladnija nego ljetos!
Roma je ove jeseni konkurentnija nego što su mnogi očekivali. Nalazi se među vodećim timovima Serije A, a prolazak u osminu finala Lige šampiona je više nego izvestan. Takva situacija bi mogla da motiviše upravu Rimljana da se pojača u zimskom prelaznom roku i dodatno ojača tim Euzebija di Frančeska u odlučujućoj fazi sezone.

Odlični strateg je na jučerašnjoj konferenciji za štampu direktno poručio predsedniku Džejmsu Paloti šta želi tokom januara.

„Ako budemo želeli da napredujemo biće nam potreban napadač koji je u stanju da napravi razliku na terenu, neko ko će napraviti razliku tokom sezone“, rekao je Di Frančesko.

Italijanski mediji danas otkrivaju da je Roma obnovila interesovanje za ofanzivca Lestera Rijada Mareza, koji je letos želeo u Večni grad, ali Vučica nije uspela da pronađe dogovor sa upravom Lisica. Lisice su tražile nedostižnih 55.000.000 evra, pa je u Rim došao Patrik Šik iz Sampdorije.

Ipak, Rimljani veruju da su u stanju da se dogovore ove zime, a ukoliko posao opet propadne, Roma će se okrenuti Domeniku Berardiju, koji je od odlaska Di Frančeska ostao „zarobljen“ u Sasuolu. On bi svakako bio jeftinija opcija, ali da li bi bio i igrač koji bi pravio razliku u nokaut fazi Lige šampiona, veliko je pitanje.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar