Перес не жели да чека, Санчес у Реалу за 30 милиона?!

Шампион Европе Реал из Мадрида укључио се у трку са Манчестер Ситијем и Пари Сен Жерменом и за Алексиса Санчеса спреман је да плати 30 милиона евра.  Санчез већ на зиму иде из Арсенала? А потом и Месут Озил. . .

Фудбал 22.11.2017 | 14:00
Перес не жели да чека, Санчес у Реалу за 30 милиона?!
Шпански лист Дон Балон тврди да председник Реала Флорентино Перес не жели да чека крај сезоне када Санчесу истиче уговор, већ ће у јануару покушати да га доведе.

Реал жели да се појача у нападу, посебно јер сматрају да су летос испустили Килијана Мбапеа који је изабрао одлазак у ПСЖ.

Чилански нападач је пре Арсенала три године наступао за Реаловог највећег ривала Барселону (2011-2014) и уколико се одлучи за повратак у Шпанију био би један од ретких фудбалера који су носили дресове два велика ривала.

Пре њега то су урадили Луис Енрике, Михаел Лаудруп, Роберт Просинечки, Самјуел Ето, Георге Хаџи, Луис Назарио де Лима Роналдо, Луиш Фиго...

Готово је сигурно да Арсеналу ускоро престоји реформа тима, а међу првима који ће напустити екипу Арсена Венгера могао би да буде Алексис Санчез.

Већ дуго се прича о одласку Чилеанца, а шпански лист "Дон Балон" наводи да је Реал Мадрид спремио 30 милиона евра како би га довео у своје редове већ у јануару.

Имаће Мадриђани, додуше, конкуренцију у Манчестер ситију и Пари Сен Жермену.

Уколико одлучи да пређе у Реал, Санчез ће постати један од ретких играча који су наступали за оба највећа шпанска клуба - Реал и Барселону. За сада, то су Луис Енрике, Михаел Лаудруп, Роберт Просинечки, Самјуел Ето, Георге Хаџи, Луис Назарио де Лима Роналдо, Луис Фиго...

Поред Санчезовог одласка, пише се и о Месуту Озилу, који би наводно могао назад у родни Гелзенкирхен.

Искусном немачком везисти уговор истиче наредног лета, што ће Шалке покушати да искористи и већ током зиме договори све услове повратка свој некадашњег играча, који је у међувремену наступао и за Вердер и Реал Мадрид.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар