Ово је најсексепилнији мушкарац на свијету

Ласкаву титулу најсексепилнијег мушкарца на свету ове године је по избору часописа "Пипл" понео амерички глумац, текстописац, кантри певач и музички продуцент Блејк Шелтон.

Забава 16.11.2017 | 08:28
Ово је најсексепилнији мушкарац на свијету
"Целог живота сам био ружан, али ако могу да будем секси на само годину дана - радо прихватам титулу", изјавио је у уторак 41-годишњи певач.

Шелтон је десет година био успешан кантри певач, а 2011. му се пружила прилика да као судија и ментор талентованим певачима учествује у НБЦ ријалити програму "Тхе Воице".

За "Пипл" је рекао да ће задиркивати свог колегу из те емисије, фронтмена групе Мароон 5 Адама Левина због освојене титуле. Левин ју је носио 2013.

"Не намеравам да се према овој титули односим скромно поут Хјуа Џекмена и њему сличних. Људи ће ме замрзети колико ћу се хвалисати", рекао је кроз смех Шелтон.

Певач је био у браку с кантри пјевачицом Мирандом Ламберт, а последње две године је у љубавној вези с поп певачицом Гвен Стефани.

За часопис је открио да га је управо Гвен подстакла да прихвати титулу најсексепилнијег мушкарца на свету. Пре њега су титулу с поносом носили Двејн Џонсон, Бред Пит, Џорџ Клуни, Џони Деп, Харисон Форд, Рајан Рејнолдс и Дејвид Бекам.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар