Стојковић: Нити смо Барса, нити Барса доминира!

Голман Партизана Владимир Стојковић рекао је да је његова екипа против Скендербега освојила важна три бода.  Стојковић о томе како ко игра: Не доминира Барса, Аргентинци са аждајама једва отишли на Мундијал, а нас Динамо није згазио! „Све је уједначено, није као пре 15 година“, сматра голман Партизана и верује да ће уживати после меча са Јанг Бојсом.

Фудбал 03.11.2017 | 14:45
Стојковић: Нити смо Барса, нити Барса доминира!
Фудбалери Партизана победили су на свом терену албански тим 2:0, головима Зорана Тошића из слободног ударца и Леандра Тавамбе.

"После пар пехова које смо имали пред празним трибинама, сада смо узели важна три бода и сада је све на нама. Битно је да смо победили", рекао је Стојковић после утакмице. 

Партизан је стрпљивом игром "сломио" ривала, а један од кључних фактора био је и Стојковић који је забележио неколико сјајних интервенција. 

"Као што сам 100 пута рекао, нити смо Барселона нити Барселона више доминира... Кад узмете пример једне Аргентине са онаквим аждајама како су једва отишли на Светско првенство, треба да будемо реални да су сви противници уједначени, да не можеш да доминираш као што се доминирало пре 10, 15 против неке екипе из Албаније. То су све екипе које имају солидан буџет и које су довеле солидне странце", рекао је голман репрезентације Србије. 

"Видели сте и Динамо Кијев није нас згазио овде иако је његов буџет много већи. Данас је све уједначено и све је некако другачије него пре", навео је Стојковић. 

Партизан је други на табели Групе Б са пет бодова и има пет мање од првопласираног Динама, а два више од Јанг Бојса, са којим игра 23. новембра у Београду. Јанг Бојс је изгубио од Динама 1:0 код куће, а украјински тим је обезбедио пласман у другу фазу. 

"То је добар резултат за нас, као што сам и прижељкивао. Желео сам икс или победу Динама, а то се остварило. То ће бити право вече за нас, да уживамо", додао је Стојковић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар