Малоун: Кад се удруже Гери, Никола и Пол...!

Тренер Денвер Нагетса Мајкл Малоун каже да је његова екипа врло тежак противник свакоме када "прораде" Херис, Милсап, Јокић и придруже им се Чендлер и Мареј.

Кошарка 30.10.2017 | 19:15
Малоун: Кад се удруже Гери, Никола и Пол...!
Нагетси су победили Бруклин Нетсе са 124:111, а имали су шест изгубљених лопти, а били су солидни и на другом крају паркета, у одбрани што им иначе није особина.

"Чували смо лопту, појавили су се Вилсон Чендлер и Џамал Мареј. Било је само питање времена кад ће се то десити. Мислим да је трећа четвртина била феноменална, далеко најбоља наша четвртина. Добили смо их 40:21, а током целе утакмице их задржали на 40 одсто из игре. Одлична утакмица, али нисмо задовољни, имамо тежак изазов у (Медисон сквер) Гардену сутра увече и покушавамо да одемо кући задовољни", каже Малоун.

Тренер Нагетса је објаснио да је Пол Милсап одиграо велику улогу када је асистирао Херису у ћошак за тројку што је, како каже, снага његове екипе – два висока момка (Јокић и Милсап) који умеју да додају. Јокић је убацио 21, Милсап 13, али је Мареј био ефикаснији од обојице убацивши 26 поена.

"Знам да је то било велико олакшање за њега, може да дише после овога. Рекао ми је пре утакмице 'Тренеру, ја сам сад поломљена стрела', на шта сам му одговорио 'не, ниси, бићеш добро, мораш да верујеш у себе. И вечерас је одиграо против себе", додаје Малоун који се нада да ће наставити у истом ритму.

"Надам се да њих двојица (Чендлер и Мареј) могу да наставе да играју на високом нивоу, јер када се на терену придруже Герију, Полу и Николи, имате прилично опасну петорку тамо на паркету", каже Малоун.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар