Због овог пријети им отказ

Радница британске службе за запошљавање орално задовољила припадника обезбеђења у дворишту зграде на паузи. Обоје су суспендовани, а након истраге преступа могли би да буду и отпуштени.

Забава 27.10.2017 | 11:27
Због овог пријети им отказ
Двоје Британаца, радника националне службе за запошљавање у граду Халу, могло би да остане без посла јер су имали секс на радном месту. Службеница те јавне установе орално је задовољила радника обезбјеђења на паузи у дворишту зграде, међутим, то су снимиле комшије, а након што је видео објављен, љубавници су суспендовани.

На видео-снимку се виде радница службе за запошљавање и припадник обезбеђења фирме "Г4С" како током радног времена излазе у двориште зграде на паузу за цигарету. Будући да тамо није било никог осим њих, опустили су се и почели страсно да се љубе.

- Мушкарац у белој кошуљи је у једном тренутку почео да дира жену за груди и љуби је у врат. Онда је, у јеку страсти, откопчао свој шлиц на панталонама. Она се спустила и почела да га орално задовољава. Све је трајало неколико минута - рекао је комшија, који је снимио видео.



Он је истакао да је био шокиран оним што види јер је сцена била недолична.

- Нисам могао да верујем да су ти људи одлучили да имају секс у дворишту окруженом стамбеним зградама. Неко дете је могло да их види - навео је сусед који је послао снимак медијима.

Након што је видео доспео у јавност, двоје службеника нашло се у великом проблему. Компанија за обезбеђење "Г4С" потврдила је да мушкарац са снимка ради за њих и навела да је суспендован.

- Суспензија ће трајати док траје истрага о инциденту. Предузећемо све акције на које имамо право по закону, а једна од њих је и прекид радног односа - казао је директор "Г4С" Крејг Прајс.

Руководиоци националне службе за запошљавање такође су навели да истражују случај и да ће предузети дисциплинске мере. И они су своју радницу која је орално задовољила припадника обезбеђења суспендовал

Чак 11% радника има секс на послу

Најмање 11 одсто радника у Великој Британији редовно има секс на послу, показале су анкете организације за јавно мњење "Јелоу октопус".

Према том истраживању, већина запослених има сексуалне односе са колегама у канцеларијама после радног времена. Међутим, трећина је навела да има секс чак и у току радног времена. Такође, око пет одсто жена и 13 одсто мушкараца признало је да редовно мастурбира на послу.

хттпс://www.тхесун.цо.ук/неwс/4758976/рандy-емплоyеес-ром-сеx-ацт-видео-хулл-јобцентре/

(информер)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Мрс Јонес

27.10.2017 12:19

Пуш пауза за госпођу хахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

тито

27.10.2017 12:41

Шта мислите да тога код нас нема...грдно се варате...па Баја има своје тигрице које му подижу , ако и могу шта подић "морал"...па Жеки , директна веза РТРС, а осталим да непричамо...само се шути, а нек се људи јебу, мање ће и боље него да јебу народ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

сеx мацхине

27.10.2017 13:32

Питам се да ли и код нас на бироу има овог. Да свратим понекад мозда ме нека младја савјетодавка са бироа задовољи,мада оне вец задовољавају оне који су их позапосљавали преко стеле. Британија је бас земља сретних људи. Један обицни стразар мозе узивати, а код нас су све добре салтерусе резервисане за полу мртве властодрзце. Док додју до нас младјих и јацих вец се офуцају

ОДГОВОРИТЕ
Name

никос

27.10.2017 19:30

Ако су то на паузи урадили треба тузити послодавца засто их снима у интимним тренутцима и јос видео објављује по интернету

ОДГОВОРИТЕ
Name

заза

27.10.2017 19:55

Свака им цаст то је лијек за све проблеме овога свијета не треба им отказ него награда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.

29.10.2017 10:36

Какав скот морас да будес да снимис и пустис на нет. Људи остану без посла.

ОДГОВОРИТЕ